Έργα

Η Golden Door δίνει ιδιαίτερη έμφαση στο σχεδιασμό και την παραγωγή ειδικών κατασκευών. Προσεγγίζει το σχεδιασμό τους μεμονωμένα ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υλικών και φυσικά με την τεχνογνωσία του εξειδικευμένου προσωπικού της, προτείνει λύσεις πλήρως προσαρμοσμένες στο έργο και τις απαιτήσεις που έχουν τεθεί.

Πραγματοποιώντας έργα υψηλών απαιτήσεων τόσο στη Ελλάδα όσο και το εξωτερικό, πιστοποιεί την τεχνογνωσία και την ευελιξία των παραγωγικών της διαδικασιών.

Σε συνεργασία με τον αρχιτέκτονα παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες κατά το σχεδιασμό του έργου, προτείνει λύσεις, σχεδιάζει και παράγει πόρτες υψηλών προδιαγραφών.

Επικλινές τοπίο

Επικλινές τοπίο

Η μονοκατοικία βρίσκεται σε ένα από τα πιο προνομιακά σημεία της Βούλας, στην περιοχή του Πανοράματος, σκαρφαλωμένη στο βουνό, σε οικόπεδο με εξαιρετικά απότομη κλίση. Η πρόσβαση από το δρόμο βρίσκεται στο ψηλό σημείο του οικοπέδου, το οποίο παρέχει απεριόριστη θέα.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΡΓΟΥ

Open horizon

Open horizon

Η αρχιτεκτονική είναι μεν προνόμιο αυτών που την εξασκούν, αλλά δεν έχει καμία ουσία όταν δεν απευθύνεται σε αυτούς που τη βιώνουν. Με αυτές τις σκέψεις, ένα διαμέρισμα τριών επιπέδων στη Βούλα ανασχεδιάστηκε πλήρως, ώστε να καλύψει με σύγχρονο λεξιλόγιο τις απαιτήσεις μιας οικογένειας.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΡΓΟΥ

Sculptural synthesisSculptural synthesis

Sculptural synthesis

Η κατοικία σε σχήμα Τ, προστατευμένη από αδιάκριτα βλέμματα με την υψηλή περιμετρική περίφραξη, στέκεται σαν παρατηρητήριο μέσα στον περιβάλλοντα χώρο του ορθογώνιου οικοπέδου, ο οποίος λειτουργεί ως αρχιτεκτονική συνέχεια του εσωτερικού της.

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΕΡΓΟΥ